Sainpahan upotettua siihen loput joulupiparit. Koristelu. Koristelu. Sain lauantai-iltana ajatuksen tehdä jotain herkkua viemisiksi vanhemmilleni sunnuntain iltapäiväkahville
Tämä kakku on sesonkiruokaa monessa mielessä, sillä persimonit ja sitrukset ovat nyt parhaimmillaan ja lisäksi kakun mausteiset maut tuovat mieleen joulupiparit
Ihan en ole varma onko isoin nomparellein päällystetyt pallukat minun mieleeni, ehkä pienemmillä nomparelleilla olisi tullut parempi syömistuntuma, tai sitten ihan sillä ohjeen mukaisella kidesokeri / piparimuru koristelulla
Mummi ja Paavo ehtivät mukaan koristeluhommiin. Kuorrutukseksi joulupipareiden koristelusta jääneitä tähtösiä ja virpomispalkkojen tähteistä sulatettua suklaata
Koristelu tässä kuvassa on aika pikainen, sillä en kerennyt saada asiat loppuun ja ihmiset jo odotteli jälkkäriä pöydällä niin kiireisenä hetkenä tämä saa hyvin kelvata
tomusokerista ja vedestä tahna koristelua varten. Hyvää huomenta. Kiitos mukavista sähköposteista ja viesteistä joita laitoitte minulle eiliseen postaukseen liittyen
Koristelu. Minä sekä koristeluapulaiseni Englannista käytimme koristelussa pursotuspussien sijaan medisiinareiden ”HC-menetelmää”, steriilejä injektioruiskuja
Koristeluun kaakaojauhetta,kaakaotomusokeria tai suklaarouhetta, cocktail-kirsikoita, yms. Hienosta koristelusta nyt en tiedä, tomusokeri-vesikuorrutusta ja nonparelleja, mutta ainakin maku oli hyvä