Y. R. T. I. -. F. E. A. L. H. P. U. J. N. K. S. u. n. i. j. r. e. k. s. t. 5. p. ä. o. a. l. 1. ö. y. m. g. h. /. 2. d. 3. 4. v. 7. f. 0. ,. O. M. V. d l. t l
S. o. r. s. a. v. e. m. l. ,. f. n. i. k. p. t. h. ä. ). T. u. M. y. 7. 0. g. j. d. N. ö. 5. J. F. P. ". K. 1. 2. (. R. G. L. ½. O. H. &. -. b. c. 4. d l
sai aikaan herkullisen pakkaspäivän broilerin juurespedillä, jossa yhdistyy talven parhaat maut. Hiipiva talvi ja ensimmäiset pakkaspäivät inspiroivat minua ja lopputulos oli pakkaspäivän broiler juurespedillä
Kokonainen Broileri (jos käytät pakastebroileria niin ota se edellisenä päivänä jääkaappiin sulamaan)Rosamunda perunaa (kuorineen)BataattiaPorkkanaaSipuliaValkosipulin kynsiäKukkakaaltaOliiviöljyäSuolaaMausteita (2 Rosmariinin oksaa)Maustevoi
Tai sitten jos syöt kalaa, voit valmistaa juurespedillä kerralla kokonaisen aterian. Tässä, Reilun kaupan viini kruunaa välimerellisen lohen kapris-oliivijuurespedillä
Hirveen kiva maata sohvalla, katsoa lätkää ja siemailla punaviintä kun mies häärii keittiössä. Sen verran toprakoiduin, että kyselin keittiöstä, että mitäkä siellä keität
Tämä erinomainen arkiruoka on peräisin samaisesta Ruokahetki-vihkosesta, kuin aiemmin bloggaamani linssi-kasviskeitto (tässä postauksessa kerron vihkosesta lisää)