päällekkäisinä kerroksina, suoraan samaan vuokaan. Juustokakku, jossa yhdistyvät lakritsi. Kaada täytevaahto keksipohjan päälle pieneen irtopohjavuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään vähintään muutaman tunnin ajaksi
Painele pohja irtopohjavuokaan, jonka olet vuorannut leivinpaperilla. Minun on pitänyt jo yli vuoden testata tätä sitruunaista juustokakkua, jonka reseptin löysin Suklaapossun
Kaada täyte vuokaan ja nosta jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat mansikkatäytteen. Kaada täyte vuokaan varovasti lusikan kautta, jotta kerrokset säilyvät ehjinä
Kaada noin puolet täytevaahdosta vuokaan valkosuklaapohjan päälle, ripottele päälle paljon marjoja ja lusikoi marjasosetta marjojen päälle (älä laita aivan reunan viereen)
Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja tasoita pinta tasaiseksi. Ohje on muutoin sama, mutta täytteen valmistusohjeen muutin hieman "turvallisemmaksi" tehdä, sellaisellekkin joka ei ole kovin usein tehnyt hyytelökakkuja/paistamattomia juustokakkuja
Toki voit halutessasi kasata kakun myös samaan vuokaan, jossa paistat pohjan, jolloin pohjakerros tulee näkyviin ja punaherukka-vadelmatäyte tulee kokonaan sen päälle