Edelleen etsin sitä täydellistä juustokakkua. Sitä, jota maistettua ei saa sanaa suustaan, joka saa silmistä kaffetassin kokoiset ja jota on pakko ottaa lisää
New Yorkin juustokakkuja on näkynyt muutamassa blogissa, ainakin nyt Annin uunissa-blogissa ja Lunni-leipoo-blogissa ja halusin itsekin pitkästä aikaa tehdä sellaisen
Koristele granaattiomenan siemenillä ja tarjoa mansikkamelban kanssa. Granaattiomenan tilalle voi halutessaan laittaa esimerkiksi vadelmia tai muita marjoja
Tänään se jälkkäri oli New York juustokakkua, mansikkakastikkeella. Viikonloppuisin on yleensä aikaa kokkailla paremmin ja tottakai hyvä ruoka vaatii arvoisensa jälkkärin
Olen kerran aiemmin tehnyt paistettua juustokakkuaja silloin kakku oli maultaan tosi hyvää, mutta paistui mielestäni liikaa ja kakun pinta pääsi repeämään
Ennen olin kunnes kävin ensimmäistä kertaa New Yorkissa ja maistoin aivan taivaallisen hyvää paistettua juustokakkua Times Squarelta leipomosta ostettuna ja viimeisenä aamuna ulkona syötynä
Tämän kakun kaverina voisi tarjota kyllä mansikkaista mansikkamelbaakin. No, tottakai sitä oli kokeiltava ja toden totta- ei kakku välttämättä pohjaa kaipaakaan- yleensähän se täyte onkin kakun paras osio