Lokakuussa kaalivalikoimissa riittää valinnanvaraa. Tulosta resepti. Kerivien kaalien ja kukkakaalien lisäksi Suomessa viljellään kyssäkaalia, lehtikaalia ja herkullista ruusukaalia
Tänään jaan yhden suosikkikasvislisukereseptini, lempikasvis kukkakaalistani. Se on varsikukkakaalia pannulla, maailman yksinkertaisin ohje mutta niin maukasta että ei uskoisi
Mulle oli jäänyt aikoinaan mieleen Kokit ja Potit -ruokablogin resepti ja sitähän mä sitten tein. Ruusukaali, tuo pikkuruinen söpöliini, mikä nostattaa tukan pystyyn jo pelkästä muistelusta miltä se tuoksuu ylikypsennettynä, sissus siunakkoon
Blogiin on aiemmin päätynyt ainakin yhden keiton ja salaatin resepti. Nyt paistoin lisukkeeksi pannussa höystön lehtikaalista, kesäkaalista, siitakesienistä ja sipulista