Tummaa, jopa aavistuksen karvasta suklaamousse yhdistettynä makeampaan valkosuklaamousseen. Lopulta kolmen suklaan juustokakusta tulikin siis kahdensuklaan juustokakku
Onhan sitä, mutta jos huolella suklaansa valitsee, niin aika vähällä sokrulla pääsee. Kokeilkaas te muutkin ja kertokaa, kuinka kahden aineksen suklaamousse pelittää
Kahdensuklaan kakku on päällystetty tummalla suklaavaahdolla, sisälle kätkeytyy paksu kerros valkosuklaista appelsiiniaromista moussea, jota on ruusukkeina myös kakun pinnalla
Kahden osan kakku. Kolmen suklaan kakusta en ehtinyt ottaa kuvia, mutta siinä oli tumma suklaapohja, valkosuklaamoussea täytteenä ja suklaakuorrute Fazerin sinisestä
Suklaa Suklaan tempperointiLämmitä suklaa oikeaan lämpötilaanKaada ¾ osaa marmoripöydälle. mousse sisältää hedelmä- tai marjasosetta, sokeria, liivatetta, italialaista marenkia ja kermavaahtoa Lisäksi ovat suklaamousset, joita voidaan tehdä neljällä eri perustekniikalla
Se vaatii kuitenkin pisimmän eli kahden tunnin kuivattamisen uunissa. Annoksessahan oli suklaakakun lisäksi suolatoffeejäätelöä, praline-maitosuklaamoussea ja marenkia
Jotain tarjottavaa piti keksiä ja päätin tehdä suklaamoussekakun kahdesta suklaasta. Rakensin kakun siten, että pohjaksi keksipohja Domino -kekseistä, sen jälkeen mousse tummasta suklaasta ja päälle mousse valkosuklaasta