Kakun ja sokerimassan väliin laitoin voikreemin, jonka ohjetta onkin kyselty jonkun verran. Kakun alle voi laittaa myös marenkivoikreemin, joka on hieman työläämpi valmistaa, mutta monen mielestä paremman makuinen
voikreemi. se pitää sokerimassan paikallaan ja estää kosteuden siirtymistä kakusta sokerimassaan. Leikkaa ylimääräinen sokerimassa reunoilta pois samalla painaen reunaa kakun alle
Voikreemi. Käännä torttu vielä kerran ja levitä täyte paistopinnalle. Tavalliset kakut ovat jo niin nähtyjä, joten tästä syntyi kääriskakku, kuten sitä itse kutsun
Voikreemi kuorrutteen alle. Kosteaan kakkuun olikin melko haastavaa saada paksua voikreemiä tarttumaan, kakun pintaa yritti väkisellä lähteä aina mukaan
Kakku on hyvä päällystää kermavaahdolla tai voikreemillä hyvissä ajoin ja antaa kohmettua puolisen tuntia pakastimessa ennen massalevyn asettamista sen päälle
Kakku päällystetty ohuella kerroksella voikreemiä. Voikreemiä tarvitaan lähes aina sokerimassalla päällystetyissä kakuissa kakun ja sokerimassapinnan välissä, ettei sokerimassa pääse kostumaan
Spiderman sokerimassastaPääsin kokeilemaan täytekakkujen tekemistä hieman nuoremmalle väelle. Pyyntönä oli, että kakku päällystetään punaisella ja tein siihen päälle sokerimassasta Spidermanin
Onneksi olin ostanut kakkulaatikoita ja sillä sain kakun kuskattua juhlapaikalle. Vannoutuneena hevosnaisena tunnetulle neidille täytyy tietenkin tehdä hevoskakku
Sokerimassanalle kerros limemehulla maustettua voikreemiä tasoitteeksi ja eristreeksi. Eteenkin jos kakku joudutaan pakastamaan, niin nimenomaan voikreemi täytyy laittaa massan alle