MEHEVÄ SUKLAAKAKKUPOHJA. Erottele munanvalkuaiset keltuaisista. Täytä kolmeen osaan jaettu kakkupohja tällä täytteellä ja kostuta kakkua joko sokerivedellä tai voit mintunmakua lisätäksesi laittaa sokeriveteen vielä minttuaromia
Kakkupohja oli aika höttöinen ja kuohkea, joten siksi myös hellää käsittelyä vaativa. Varaa tarpeeksi aikaa kakkupohjan jäähtymiseen, useaan vatkailuvaiheeseen sekä kakun yön yli tekeytymiseen
Laita juuri tehty kakkupohja irtopohjavuoan pohjalle. Kaada täyte kakkupohjan päälle. Nosta kakkupohja isomman irtopohjavuoan sisälle, kaada uloimman vuoan sisälle vettä, niin että saat kakun vesihauteeseen
Paista kakkupohjaa uunin alaosassa 150 asteessa n. Pojan synttäreille piti keksiä myös jotain maidotonta ja gluteenitonta tarjottavaa, joten tämä ihana mansikka-britan ohje osui tähän todella hyvin