Pyörykät dipataan ensin jugurttiin ja sitten pyöräytetään mantelirouheessa. Lisää pyörykät pannulle kahdessa erässä ja paista ne kypsiksi välillä käännellen
sta ostettua karitsanjauhelihaa, mutta ensimmäisen reseptin tein pelkästä lihasta ja pistin uuniin, mutta toiseen laitoin korppujauhoja ja paistoin ne pannulla
Pyörykät. 400 g karitsan jauhelihaakourallinen ranskanleivän sisusta1 kananmuna1 rkl kermaviiliätilkka vettä3 valkosipulinkynttä1 rkl ras el hanout -mausteseosta2 tl sipulijauhetta1 pieni punainen chili (kuivattu tai tuore, ei mikään hillittömän tulinen)turaus sitruunamehuakourallinen hienonnettua tuoretta persiljaa 1/2 tl suolaamustapippuriaPehmennä ranskanleivän sisus vesitilkalla ja kermaviilillä. 400 g karitsan jauhelihaa
)Itse valmistin Kolokithokeftedesejä, jotka on kesäkurpitsapyöryköitä tai pihvejä, karitsanlihapyöryköitä, marinoituja paahdettuja paprikoita, turkkilaista perunasalaattia, tsatsikia ja Khubz leipää