Karitsanribsit (kolmelle - neljälle). Minun palani olivat pakastettuja, koska ostin jo syyskuussa puolikkaan karitsan, nyt käyttöön pääsivät sen kylkipalat
Seuraavaksi vuorossa oli pehmeää karitsan tartaria tsatsikikastikkeen ja fetan kera. Sain kutsun illalliselle tutustumaan gastrobar Emon illalliseen Taste of Helsinki -yhteistyön tiimoilta
Pääruokana karitsanpotkaa, auringonkukansiemenrisottoa ja vuohenjuustoa. Karitsa oli hyvää, mutta ehkä omaan makuuni karitsan osuus olisi saanut olla pienempi ja lisukkeita hiukan enemmän
Meillä munakoisot nautittiin karitsan ribsien, karitsa bratwurstin ja karitsakoftan lisäkkeenä. Tarjoile chermoula-munakoisot ja bulgur kanssa kevyesti suolalla ja oliiviöljyllä maustetun jugurtin kanssa sellaisenaan pääruokana tai lisäkkeenä esimerkiksi grillatulle karitsan lihalle
Meillä munakoisot nautittiin karitsan ribsien, karitsa bratwurstin ja karitsakoftan lisäkkeenä. Tarjoile chermoula-munakoisot ja bulgur kanssa kevyesti suolalla ja oliiviöljyllä maustetun jugurtin kanssa sellaisenaan pääruokana tai lisäkkeenä esimerkiksi grillatulle karitsan lihalle
Tarjosin kukkakaalin lisäkkeenä karitsan ribseille, jotka valmistin luotto-ohjeellani. Liemessä-blogissa lanseerattiin kukkakaalitalkoot elokuun puolessa välissä, jolloin näytti siltä, että kukkakaalit mätänevät peltoon
Onneksi muistui myös pakkasessa lymyilleet karitsan kyljet. karitsan kylkeä. karitsan kylkeä. tai tuttavallisemmin rimpsuluut, Riikan -blogissaan käyttämä suomennoksen mukaan
Karitsan sisäfileestä tuskin koskaan saa huonoa ja lämmin bulgursalaatti oli herkullista. Toukokuussa taivaalliselta maistui ensimmäistä kertaa grillatut ribsit