Alkujaan bongasin sillikaviaarin Raija Orasen kirjasta Ruusunaika nimellä köyhän kaviaari. Tänä duunarin vappuna, joka menee töissä, tein köyhän kaviaaria
Koristele parsannupuilla ja kaviaarilla tai muikunmädillä. venäläistä kaviaaria tai muikunmätiä. 1. Murra parsanvarret siitä kohtaa, jossa ne muuttuvat puisiksi
Vaikka en sillistä välitäkään niin sillikaviaari on sitten aivan toinen juttu. Eka annos meni ihan vain voin kanssa nautiskellen ja lopuille päätin tehdä kaviaaria seuraksi
Ainekset voivat olla tuoreita tai pakastettuja, ja voit täyttää kakkusi hummerilla ja kaviaarilla tai muikunmädillä hienoihin juhliin ja katkaravuilla ja kirjolohenmädillä hiukan tiukemmalla budjetilla, kakku on kummassakin tapauksessa yhtä juhlavaa tarjottavaa, varsinkin kun se koristelee
Juhannuspöytään valmistin silakoita kahdella tapaa ja lisäksi sillikaviaarin. Sillikaviaari. Perunat hajoavat helposti, joten ne kannattaa lisätä vasta lopuksi ja sekoittaa kaviaarin joukkoon varovaisesti
musta linssi on hyvin maukas, ja herkullisuuden ansiosta niiden lisänimi viittaa kaviaariin. Usean vuoden ajan linssikeitto oli yksi perusruoka, jota valmistin usein
Marketeista löytyy jos minkä väristä pallukkaa, kirjolohenmädin näköisestä aina kaviaarin mustaan. Blinit ovat maukkaita köyhänmiehen mädilläkin, eli merilevästä valmistetuilla "kasvismädeillä"
Leikkaa sillin palat pienen pieneksi “kaviaariksi”. Nämä Cocktailleivät sopivat loistavasti myös tervetuliaismaljan seuralaiseksi, tai pieneksi alkuruoaksi
Runsastäytteisille leivilleen he ovat keksineet käsittämättömiä nimiä, kuten Sol over Gudhjem eli ”aurinko Gudhjemin yllä” (ruisleipä, savusilli, purjo- tai keltasipuli, raaka munankeltuainen, Dyrlægens natmad eli ”eläinlääkärin yöpala” (ruisleipä, maksapasteija, suolaliha, lihahyytelö ja sipulirenkaat), Stjerneskud eli ”tähdenlento” (vehnäleipä, lehtisalaatti, tomaattiviipaleet, leivitetty punakampela, höyrytetty punakampela, päällä majoneesilla, kaviaarilla ja sitruunaviipaleella höystetyt katkaravut)
Halutessasi voit kirkastaa keiton venäläiseen tapaan kaviaarilla. Pane kaviaari kulhoon. Lisää kaviaariseokseen seuraavaksi 2 dl kuumaa kalalientä samalla hyvin sekoittaen. 50 g kaviaaria