Täytteen tykkään tehdä rahkan ja kerman seoksesta, sekin on mukavasti täyteläinen ja hiukan hapan. Täyte lusikoidaan sisälle, toiset tykkäävät laittaa kermavaahtoa myös päälle, mutta se tietysti peittää kauniin mantelilastupinnan
Vaahdota kerma. Sekoita vaahdon joukkoon rahka, karpalosose ja vaniljasokeri. Soseuta kohmeiset karpalot ja sokeri monitoimikoneella tai sauvasekoittimella
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto, rahka ja tomusokeri. Pohjan leivoin lähes lehden reseptin mukaan (olisin kyllä värjännyt kakun mielummin punajuurella, jos minulla olisi sitä ollut) mutta täytteestä tein oman version ja koristeluun käytin karpaloiden sijaan karviaisia
Vaahdota kerma ja sekoita siihen lusikalla Aura, rahka, creme fraiche, ja Verso granola karpalo. Tämä härkäkapu granola karpalokin on hyvää ihan sellaisenaan vaikka luonnonjogurtin kanssa, paljon parempi vaihtoehto liian sokerisille mysleille
Sekoita keltuaiset ja kerma kulhossa. Sekoita rahka, sokeri,munat ja vaniljasokeri. Leivonnassa puolet vehnäjauhosta voi korvata grahamjauhoilla, toimii voimakkaiden marjojen kanssa (puolukka ja karpalo)
Vatkaa kerma, sekoita siihen rahka ja mascarpone, mausta sokerilla ja vaniljalla. Valmis kakku olikin mielestäni oikein soma, mutta ei tuo rommi-rusina oikein jaksanut maistua kerman ja mascarponen yli
Vatkaa kerma ja lisää joukkoon rahka. Odottele, että seos hieman jäähtyy ja kaada karpaloiden päälle. Sulata suklaa ja lisää sula suklaa kermarahkaseokseen
Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja rahka. Lisää liivateseokseen loput karpalomehuseoksesta. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua tomusokerissa pyöritetyillä karpaloilla ja rosmariinin oksalla tai katajan oksilla, kuten itse tein