Kermaloraus sen mukainen ettei lisuke lillu kermassa, kerma vaan kosteuttaa ruoan. lätisin puhelimessa reilut pari tuntia ja tekasin sitten kotimaisesta varhaiskaalista helpon lämpimän lisäkkeen paistinpannulla ja sekoittelin pikaisen salaatin
Jääkaapissa oli sopivasti puolikas purkki vispikermaa ja pala valkokaalia ja googlettamalla hoksasin, että sellainenkin lisäke kuin kermassahaudutettukaali on olemassa, joten tuumasta toimeen
Oli se vaan erinomaista, mutta tehdäänkö oikeaoppinen silakkalaatikko kalaliemeen vai munamaitoon vai onko kermassa hauduttaminen paras vaihtoehto, tuo suuri filosofinen, gastronominen kysymys ei sillä kertaa ratkennut
kaali. Perinteinen kaalilaatikko on arkisten perinneruokien herkullisia klassikoita. Ylijääneen kaalilaatikon voi pakastaa kerta-annoksina myöhemmin sulatettavaksi