Halusin kuitenkin kokeilla tehdä myös kovempaa juustoa – sellaista, jota voisi höylätä leivän päälle – joten kehittelin tämän ohjeen, jossa pääraaka-aineena ovat kikhernejauhot ja mantelijauhe
Kikhernejauhot ovat proteiinipitoisia ja sitovat taikinaa hyvin. 3dl kikhernejauhoja. Monelle kasvisruokailijalle on varmasti tuttu Elina Innasen kirjoittama Chocochili -blogi
1 1/2 dl kikhernejauhoja. 1 1/2 dl kikhernejauhoja. Heti otsikossa tuli vastaan hirrrrrmuinen ongelma. Nug(g)eteissa käytetään näemmä laajasti sekä yhtä taikka kahta geetä
1-2 rkl vehnäjauhoja/ 1 rkl vehnäjauhoja ja 1 rkl kikhernejauhoja. Vaikka pääsiäisestä on jo vierähtänyt tovi, ja vappukin on jäänyt taakse, niin falafelit kyllä maistuvat aina, ja tänä pääsiäisenä ne olivat myös osa herkkupöytää
Omuraisua eli riisiomeletti, jossa munakas tehdään tofusta ja kikhernejauhoista kananmunien sijaan. Omeletin tekeminen pehmeästä tofusta ja kikhernejauhoista onnistui kätevästi ja maku oli todella hyvä