Kirsikkakakku reseptejä

Kirsikkakakku

Kirsikkakakku

Rommikirsikat ja kirsikkahillo on säilöttynä tulevia herkkuhetkiä varten, ja tänään paistui maukas kirsikkakakku
Sitruunainen kirsikkakakku

Sitruunainen kirsikkakakku

Somista sitruunainen kirsikkakakku vielä muutamalla mintunlehdellä. Hienonna keksit monitoimikoneessa tai kaulimella painellen pakastepussissa

Kirsikkakakku

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ota esiin piirasvuoka. 2. Työstä taikinan ainekset muruiseksi massaksi ja painele taikina vuokaan

Kirsikkakakku kookoksella

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita voi, sokeri ja sitruunankuori monitoimikoneessa. Erottele keltuaiset valkuaisista ja lisää valkuaiset taikinaan
Kirsikkakakku

Kirsikkakakku

K. i. r. s. k. a. u. `. l. p. o. P. h. j. 2. 0. g. v. t. 5. d. e. 1. m. n. 6. ä. ½. y. V. ,. 3. L. 4. c. 7. -. S. I. d l. t l. c m
Rommi-kirsikkakakku

Rommi-kirsikkakakku

L. i. s. ä. j. o. u. l. n. t. k. a. T. r. m. -. e. y. ö. v. h. N. p. d. ,. E. . R. A. K. 2. 0. g. 1. /. 4. 5. 3. P. V. S. (. 8. ). O. x.  L. d l. t l
KIRSIKKA-VALKOSUKLAAKAKKU MIRROR GLAZELLA

KIRSIKKA-VALKOSUKLAAKAKKU MIRROR GLAZELLA

Mirror glaze eli peilikiille on noussut lähiaikoina entistä suurempaan suosioon ja päätin paikata aukon sivistyksessäni ja kokeilla tuota älyttömän kaunista kuorrutusta, enkä turhaan
Kostea suklaakakkupohja

Kostea suklaakakkupohja

Kirsikkakakku näytti sisältä tällaiselta. Reilu viikko sitten etsin netistä suklaakakkupohjan ohjetta, joka olisi kostea, hyvän makuinen ja helposti leikattava
Kirsikkainen juustokakku

Kirsikkainen juustokakku

Edellisen juustokakun yhteydessä kyseltiin ohjetta, johon ei tulisi valkuaisvaahtoa. Tässä on nyt selkeästi täyteläisempi vaihtoehto  juustokakulle

Laku-mikrokakku

Kirsikkakakku. Kakku. Sekoita kaikki aineet hyvin ja kaada taikina kermasifoniin. Lataa sifoni kahdella patruunalla ja anna taikinan levätä kylmässä noin tunnin
Schwarzwaldin kirsikkakakku eli Schwarzwälder Kirschtorte

Schwarzwaldin kirsikkakakku eli Schwarzwälder Kirschtorte

SCHWARZWALDIN KIRSIKKAKAKKUKakkupohja200 g voita2 dl sokeria1 dl fariinisokeria4 kananmunaa4 dl vehnäjauhoja1,5 dl kaakaojauhetta1 dl mantelijauhetta0,5 dl perunajauhoa2 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria2 dl maitoaPaistaminen
Saksalainen kirsikkakakku

Saksalainen kirsikkakakku

iso n. 30 halk. vuoka. Taikina. 300 g pehmeää voita paloina. 200 g sokeria. 30 g tummaa kaakaojauhetta. 5 kananmunaa