A. n. d. i. t. ä. y. l. v. k. o. a. j. u. s. (. h. ,. e. m. p. ). T. r. U. S. &. K. 2. 0. g. 4. 3. 1. P. L. V. ö. 5. -. M. J. f. b. w. O. H. E. d l. t l
L. i. s. ä. j. o. u. l. n. t. k. a. T. r. m. -. e. y. ö. v. h. N. p. d. ,. E. . R. A. K. 2. 0. g. 1. /. 4. 5. 3. P. V. S. (. 8. ). O. x. L. d l. t l
Mirror glaze eli peilikiille on noussut lähiaikoina entistä suurempaan suosioon ja päätin paikata aukon sivistyksessäni ja kokeilla tuota älyttömän kaunista kuorrutusta, enkä turhaan
Kirsikkakakku näytti sisältä tällaiselta. Reilu viikko sitten etsin netistä suklaakakkupohjan ohjetta, joka olisi kostea, hyvän makuinen ja helposti leikattava
Vuuij, piti vähän söpöillä ja muistaa myös ne pikkuiset nassut jotka eivät ligööristä niin välitä. Ei täytekakku välttämättä edes mansikkaversiona lapsosille maistu
Sittemmin Itävallan reissullani sain maistaa aitoa kirsikkakakkua ja se oli taivaallista. Kun kakun ainekset olivat pöydällä, niin mietin, että mikä saa kirsikoita inhoavan ihmisen tekemään kirsikkakakkua
Kirsikkakakku. Kakku. Sekoita kaikki aineet hyvin ja kaada taikina kermasifoniin. Lataa sifoni kahdella patruunalla ja anna taikinan levätä kylmässä noin tunnin