Ota koivet pois paketista ja aseta ne esimerkiksi IKEA. Ihana arki on taas täällä. Kaiken gurmeen vääntämisen jälkeen tekee mieli ihan tavallista arki ruokaa
Juuri tähän mielitekoon tahmaiset kanankoivet sopivat mitä parhaiten. Vielä näin syksylläkin saa omaan keittiöönsä huijattua grillifiilistä, kun miltei valmiit koivet vielä glaseeraa ja lykkää takaisin uuniin tekeytymään entistä herkullisimmiksi
Laita koivet uunivuokaan, ripottele kaikki mausteet koipien päälle (itse laitan ihan reippaasti) Murusta lihaliemikuutio ja pilko valkosipulin kynnet pieniksi ja lisää ne uunivuokaan, lisää öljyt ja sitruunan mehu koipien päälle
Hei, te ihanat ihmiset. Kommenttinne viime postaukseen on piristäneet mun mieltä ihan hirveästi. Muutenkin täällä ollaan taas positiivisemmissa fiiliksissä
L. u. p. a. s. i. n. e. l. C. o. B. r. b. q. -. k. t. h. j. y. d. ä. v. Q. ,. m. K. g. E. z. M. T. ö. N. V. R. I. S. 1. 5. 2. 0. O. 3. 4. 9. 7. J. (. 8. /. ). U. P. A. H. D. F. c. Y. k g. d l
Kippaa koivet tasaisesti leivinpaperilla vuoratulle pellille tai uunivuokaan. Ota koivet uunista ja pyörittele niitä lopuksi kattilassa, jonka pohjalla on sulatetun voin ( n
Jänishyytelö1 jänis200 g sipulia200 g porkkanaa200 g palsternakkaa3 rkl voita1 rkl katajanmarjojapersiljaa3 valkosipulinkynttä1 timjaminoksa1 rosmariininoksa1 rkl valkopippureita2 laakerinlehteä3 dl kuivaa sherryä8 liivatelehteäsuolaaPaloittele jänis leikkaamalla koivet irti ja ranka poikittain puoliksi
Koivet, reidet ja paistileikkeet vaativat kaikki hiukan pidempää ja maltillista kypsennystä, mutta ovat siinä mielessä armollisia osia, että ne saa kyllä pysymään mehukkaina
Ankankoivet olivat jokunen aika sitten Lidlissä tarjouksessa, jolloin niitä tuli ostettua. Ankanrinta on ihanan mehukasta roseisena, mutta koivet pitää kypsentää oikein kypsäksi ja mureaksi
Nosta koivet pataan, pyörittele niitä kasviksissa ja mausteissa. Anoppi löysi Ilta-Sanomista tämän ihanan gerogialaisittain maustetun broileripadan ohjeen ja leikkasi ohjeen talteen