Japanilainen juustokakku eli valkosuklaatuorejuustokohokas. Oikeastaan juustokakku ei ole. ole, kuten japanilainen juustokakkukaan ei edusta kaikkea japanilaista keitto-
Eli kuohkea, mutta niin vähäkalorinen kuin mahdollista, oli tavoite. Isänpäivä. Bengt lähti poikien kanssa syömään – pojilla oli joku yllätys isälleen… Minä tein nopean juustokakun rahkoista ja liivatteesta
2 dl Sunnuntai kuohkea vispi tai muu kasvirasvavispi. Äitienpäiväksi tein tänä vuonna raikkaan hyydykekakun, jossa on mustikka- ja mansikkatäytekerrokset
Kun lisäät kermavaahdon rahkaseokseen kolmessa erässä, välillä sekoittaen, täytteestä tulee kuohkea. Irrota juustokakku varovasti vuoasta ja nosta tarjoiluastiaan
Vaahdota kerma ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen tomusokeria, kunnes seos on kuohkea. Suurin osa varmaan huomasikin facebookin ja instagramin kautta, että meillä oli Annin kanssa alkuviikosta pienet pääsiäiskuvaukset missä testailimme muutamia uutuuksia Annin kaupasta
Pohjan ohjeella tulee ihana herkullinen ja kuohkea tumma piirakka. Juustokakku 4 munaa. Ystäväni pyysi minua tekemään jonkinlaisia leivoksia halloweeniksi, joten kehittelin nämä suklaa-larkitsileivokset
Itse kakun täyte oli perinteinen valkosuklainen juustokakku, vaikka perinteisesti teemme sen jouluisin, mutta kun tämä vuonna minä en ole jouluna paikalla niin päätin tehdä sen ennakkoon
Joten tässä siis sitrushedelmäinen, makea ja kuohkea lopputulos. Kaupasta löytyi tämmöinen ihanan näköinen, pikkuinen hillopurkki, ja heti iski luovuus soveltaa sitä hedelmillä koristeltuun juustokakkuun, ja etenkin juustokakun kiilteeseen