Kylmäsavustus reseptejä

Kylmäsavulohi & kylmäsavustus

Kylmäsavulohi & kylmäsavustus

M. e. i. l. ä. o. n. j. m. t. a. v. u. h. d. s. k. y. p. N. V. ö. ,. -. P. r. K. L. S. J. g. G. T. (. ). 2. E. f. 5. 0. F. 8. 6. 1. 3
Kuivattu lampaanliha

Kuivattu lampaanliha

Kylmäsavustus on optionaalista mutta antaa erinomaisen lopputuloksen, eli 12 tuntia kylmäsavua esimerkiksi Bradley -pöntössä jonka jälkeen herkku nostetaan ilmavaan ja viileään paikkaan roikkumaan. Näissä suolaukseen riittää 3 vuorokautta ja kylmäsavustus on vielä suositeltavampaa kuin paistin tapauksessa
Kylmäsavustettu hauenmäti ja pasta

Kylmäsavustettu hauenmäti ja pasta

Mutta hyvin onnistuu kylmäsavustus näin, ainakin kasvisten ja näköjään mädinkin savustus. Meillä ei ole (vielä) oikeaa kylmäsavustinta
Savupöntön makupala – Smoked Fish

Savupöntön makupala – Smoked Fish

Britanniassa vaikuttaisi yleistyneen kylmäsavustus, jossa lämpötila ei nouse yli 29 asteen. " Tänä päivänä savukalan katsotaan olevan maukkaimmillaan mehevänä, mutta keskiajalla kala sen sijaan savustettiin kuivaksi ja hyvin suolaiseksi säilyvyyden parantamiseksi

"2013 SUMMA SUMMARUM"

➜Savustaminen = kylmäsavustus on 1-3 vrk kestävä prosessi, lämpötila on vain 15℃,. Matka kotikokista ammattilaiseksi on nyt puolessa välissä

Savustettu lohi

Muurikka on kuumasavustin  eli kylmäsavustus ei sitten onnistukkaan. Savustettu lohi. Lohen savustaminen sähkösavustimella on nopea ja vaivaton tapa savustaa kalaa