Molemmat käyvät, sekä kylmä- että lämminsavulohi. Tähän kokoan nyt reseptit peräti kolmesta kassista eli 9 suht helppoa ja nopeaa ateriaa arkea helpottamaan, ole hyvä
Poista lohesta ruodot ja nahka ja paloittele se. Leikkaa sipuli ja tilli hakkeeksi. Voitele uunivuoka reunojaan myöten ja lusikoi sinne puolet keitetystä riisistä
Selasin kirjaa hurjana, merkkasin parhaat reseptit ylös, näytin ne herra Longfieldille ja sen jälkeen piti enää tehdä piiitkä ostoslista ja käydä menomatkalla Rovaniemellä kaupassa ostamassa viikon ruoat loman ajaksi
Lohen kohdalla kannattaa ostaa lämminsavulohi ja kylmäsavulohi tiskiltä jos siihen on mahdollisuus, oletusarvo ainakin on että ovat paremman makuisia kuin pienessä vakuumipakkauksessa ostetut kalat
Tämä ohjepohja löytyi Hellapoliisin kirjasta "Parhaimmat reseptit". Voileipäkakut ei juurikaan ole ollut minun makuuni, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta
Hupaisaa oli se, että Unelias Anna ja minä toimme täytteeksi hyvin läheistä sukua olevat reseptit. Tarvitset250 g lämminsavulohta300 g ranskankermaapiparjuuritahnaaLeikkaa lämminsavulohi ohuiksi tikuiksi