Safkablogi testaa: Lapin Rilla Pizzapohjana Lakko loppui sen takia että näin kaupas taas LapinRilla -pussin ja oon ennenkin arponut että ostaakko vai eikö ja siis nyt päätin ostaa Safkablogi
Paistettua poron sisäfileetä, kuusenkerkkäkastiketta ja kaskinauris-ruispaistosta Paahda sokeri, porkkanat ja sipulit. Lisää punaviini, kuusenkerkkäsiirappi ja demi-glase kastikepohja. Lisää mausteet Mtv3.fi
Häränfilee kanttarellikastikkeella 1 rkl Lapin hunajaa. Ota liha huoneenlämpöön kaksi tuntia ennen paistamista. Puhdista fileestä kalvot pois ja hiero fileen pintaan suolaa ja pippuria Mtv3.fi
Valkosipulivoissa paistettua villiporonmaksaa, paistettua sipulia ja puikulaperunaa Puhdista maksa, poista kalvot ja leikkaa 1-2 sentin siivuja. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle valkosipulinkynnet ja öljy Mtv3.fi
Inspiroiva uutuuspizza - sieniä pizzassa! Olen siis mukana Indiedaysin VAASANin kampanjassa, jossa suunnittelin reseptin käyttäen VAASAN uutuustuottetta, LapinRilla pizzapohjaa KAKSI YHDEN HINNALLA
Olisko nyt täydellinen Suomipizza? Mikä saa miehen tekemään pizzaa niinkin Suomalaiseen tyyliin kuin LapinRillasta, kylmäsavuporosta ja suppilovahveroista Onko Nälkä?
Vuohenjuustopizza päärynällä ja granaattiomenalla Olen pari kertaa kokeillut pizzojen tekemistä tortillapohjille ja ilahduin, kun kuulin VAASANin LapinRilla pizzapohjista, jotka on kehitetty nimenomaan tähän tarkoitukseen Minna Rosé
Pizzahommissa Pohjina pizzoissa käytin LapinRilla -tuorepizzapohjia. Levitä Rillalle tomaattipyree sekä ripottele juustoraaste Mustikkamäki