Lasimestarin lohi reseptejä

Moderni joulumenu osa 1(3)

Moderni joulumenu osa 1(3)

Lasimestarin kasvikset. Jääkellarin lohi. Leikkaa lohifilee pituussuunnassa halki. Mielellään lohi saa maustua muutaman vuorokauden, jolloin suola imeytyy tasaisesti lohipaloihin
Suomalaisen klubin brunssi tarjoaa yllättäviä herkkuja

Suomalaisen klubin brunssi tarjoaa yllättäviä herkkuja

Vain lasimestarin kuha, jota söimme tammikuussa C. Mainittakoon kylmistä omat suosikkini eli marinoitu munakoiso ja kesäkurpitsa, marinoidut siitakesienet, couscous-salaatti, paahdettu punajuuri, pikkelöidyt kasvikset, maa-artisokkasalaatti, sokeri-suolattu lohi, erilaiset sillit ja silakat ja savulohi-couliblac
Välipäivän savulohipasta

Välipäivän savulohipasta

Kyllähän sitä keskivertosuomalainen kerran vuodessa nauttii sinappihunnutetun kinkun, lasimestarin sillin ja imelletyn perunalaatikon mättämisestä (ja jos ei, niin ei ainakaan sitä myönnä)

Lasimestarin lohi

Kuori ja viipaloi punasipuli ja peitä sipulirenkailla lohipalat. Leikkaa ruodoton ja nahaton lohifilee noin 2 cm

lohi lasimestarin tapaan

Leikkaa ruodoton lohifile kuutioiksi, laita tarjoiluastiaan. Viipaloi punasipuli ja lisää lohikuutioiden päälle