Myllyn Paras esikaulittu lehtitaikina, 600 g (tai lehtitaikinalevyjä). Pasteijat ovat perinteisiä ja kohtuullisella vaivalla valmistuvia leivonnaisia, jotka sopivat hyvin pikkujoulupöytään
Emme varmaan ole ainut talous, joka tajusi välipäivinä, että pakkasessa on useampikin paketti torttuihin tarvittavaa lehtitaikinaa ja jos rehellisiä ollaan, alkoi mieskin olla jo vähän täynnä luumutorttuja
Ota lehtitaikina huoneenlämpöön sulamaan. Kumoa torttu lautaselle. Mikäli sinulla ei ole lehtitaikinaa isoina levyinä, voit korvata sen liittämällä kaksi pientä taikinaa yhteen ja kaulitsemalla ne paistinpannun kokoisiksi
Pilko banaanit toffeen päälle, peitä torttu kermavaahdolla. 1 pkt (500g) lehtitaikinaan. Tämän blogin kirjaajien matka käy muutaman viikon päästä Berliiniin vähintään vuodeksi, ja eilen oli sitten läksiäisten aika
Luumuhillo, lehtitaikina ja tomusokeri, niistä syntyy herkullinen joulunherkku eli joulutorttu. Pienen kääpiöbullterrieri pennun tullessa taloon, alkoi bulli-ajatukset valtaamaan keittiönkin ja tottahan toki uusi hellan-vahti piti saada oma nimikkojoulutorttukin eli Onnitorttu
Leivo normaalisti jauhoja käyttäen puolipyöreitä torttuja, voitele munalla, paista 225 asteessa 10 min. Tällä alkuperäisellä reseptillä olen tehnyt torttuja viimeiset 40 vuotta, käyttäen kuitenkin valmista luumusosetta. Meidän perheessä ei kukaan huoli lehtitaikinaan tehtyjä torttuja, vaativat aina näitä, teen yleensä 4-kertaisen annoksen kun ensimmäinen pelti menee jo maistellessa