Leipä sienikeiton kanssa reseptejä

Vaahtoava sienikeitto

leipää. Nosta keittoa annoskulhoihin, ripota jokaiseen annokseen sipuli-sienihaketta ja tarjoile heti leivän ja murustellun sinihomejuuston kanssa
Toscanalainen sienikeitto

Toscanalainen sienikeitto

Hiero paahdettua leipää halkaistulla valkosipulin kynnellä ja sivele leipä sitten öljyllä tai silppua valkosipuli ja ripottele se leivälle
Kanttarellikeitto

Kanttarellikeitto

Leipäkrutongit. Leikkaa leipä kuutioiksi. Leipäkrutongit. 2-3 viipaletta vaaleaa leipää. 2-3 viipaletta vaaleaa leipää
Savuinen suppilovahverokeitto - gluteeniton

Savuinen suppilovahverokeitto - gluteeniton

Lisäksi voit tarjota lämpimän leipäpalan. Voitele gluteeniton leipäsiivu voilla. Ei ihan edullisinta leipää ovh-hinnoilla ole, mutta todella hyvää
Lempikeitto

Lempikeitto

vaalea leipäviipale (saa olla kuivahtanutta). Viimeisimmässä Lantliv mat & vin -lehdessä oli ripoteltu sienikeiton päälle kivan näköistä härpäkettä, taisi olla nimetty siemenströsseliksi

WineSisters in Estonia

Mutta takaisin Leipäravintolaan (Leib=leipä). ) kurvasikin suoraan satamasta paikalliseen Prismaan ja me jalkauduimme jaettujen ostoslistojen kanssa markettiin
Focaccia

Focaccia

Viikonloppuisin on ihana leipoa tuoretta leipää ja focaccia on juuri sopivan helppo ja todella maukas

Tallinna

Sienikeittoa ja oreganolla maustettua talon leipää. Tallinnan vanha kaupunki on mielestäni vähintään yhtä viihtyisä kuin Tukholman
Ravintolavinkki: Salon Seurahuone

Ravintolavinkki: Salon Seurahuone

Pullaa, ruokaa, leipää ja juomaa oli tarjolla aina enemmän kuin riittävästi. Kävimme aiemmin keväällä kurkkaamassa herra Lonfieldin kanssa Salon taidemuseossa upean Nick Brandtin valokuvanäyttelyn

SESONKI RUOKAA: ELOKUU

Keittojen kanssa voidaan tarjota paahdettuja kasviksia tai juureksia sekä hedelmiä, papuja, siemeniä, pähkinöitä, krutonkeja, leipää, sieniä, juustoja, kananmunia

Ravintola arvostelussa Kuurna, Helsinki 10.09.2010

Pikkasen hankala löytää, leipä oli niin hyvää että se oli kokoaika loppu. Keittiön vierestä (samassa tilassa ruokailijoiden kanssa) oli liitutaulu, johon oli viellä lisätty muutama päivittäin vaihtuva annos