Aikuiseen makuun mausteisia kananuggetteja ja uunissa kuorineen paahdettuja lohkoperunoita. Pidän suuresti kanan koipireisipaloista, joissa on paljon enemmän makua, ovathan nyt reidet enemmän käytetty lihas kuin rintafilee, joka vain on paikoillaan, jaloillaan tipuset kuitenkin tepastelevat nyt sen mitä ne pystyvät ja pääsevät joten kun näin kaupassa luuttomia kyseisiä paloja innostuin heti ja aloin miettimään mitä niistä tehdä, en tietenkään päätynyt mihinkään itsestään selvyyteen kuten täytettyjä kananreisiä vaan mietin mauttomia kananugetteja
sashimia, erilaisia kana, kasvis- tai possuvartaita, riisiannoksia, pikkelöityjä vihanneksia sekä leivitettyä ja uppopaistettua tempuraa sekä ranskalaisia
Hintataso on edullinen, kun ottaa huomioon, miten kovan luokan ammattilaiset ovat ravintolan takana. Kaverini kana oli pehmeää ja mehevää, leivitys rapea ja sopivan suolainen
Paprikaa ja leivitetty jättikatkarapu. En ole koskaan käynyt edes Kanariansaarilla saati Madridissa. Loman aikana sain onnekseni vain rentoutua matkanjohtajaa H
Leivitä kana siemensekoituksessa. Lisää pannulle reilu loraus oliiviöljyä ja paista kana kypsäksi. Kanan paistuessa leikkaa valmiiksi sipulit, suolakurkut, tomaatti ja salaatti
Olen kokeillut eri aikoja ja ainakin kanalle 15-20 minuuttia on sopiva aika. Sunnuntai on taasen ollut meillä epäterveellisyyspäivä ja herkutteluksihan se meni
Loput popkornit voikin kokki syödä ruuanlaittoruokana hääräillessä. 4 kanan rintafilettä. 1 kananmuna. Lopuksi uuniin (ehkä 175 astetta) noin varttitunniksi, jotta kana kypsyy kunnolla myös sisältä. FacebookTwitterPinterestGoogleLisääSähköpostitseTulostaLinkedInTumblr 4 kanan rintafilettä. 1 kananmuna 1 mikropopcornpussi
Viime keväänä vietin siskojeni kanssa yhteistä päivää ja valitessamme päivän ruokia huomioon ottaen useammat ruoka-aineallergiat, ehdotin valmistettavaksi leivitettyjä, ohuita kanan rintafileitä