Tutkailin viimevuoden tilastoja, ja totesin, että 2017 julkaistujen reseptien top 10 kertoo aika paljon paitsi omasta ruokavuodestani myös ajasta ja sen ilmiöistä
Lepuskat. Päivästä tuli karjalaisteemainen, kun päätin tehdä Koskenlaskijan lihapataa karjalanpaistilihoista ja lisäksi mieheni teki ylijääneestä perunamuusista lepuskoja
Meillä silloin tällöin herkutellaan lepuskoilla. Ihania, pehmeitä ja suussasulavia leipäsiä. Tällä kertaa mummi oli viikonloppuvisiitilla ja pyöräytti meille tämänkertaisen satsin
Lämpiminä lepuskat maistuvat hyviltä voin kanssa, mutta jäähtyneiden kanssa voi tarjota esimerkiksi lohitahnaa tai sitä ranskankermaa ja punajuurisalaattia
Lähdetäänpäs nyt liikkeelle ihan siitä että mikä ihme on lepuska. Pikaisen googlailun jälkeen tiedän nyt että lepuska on etelä-karjalainen rieska joka yleisimmin tehdään perunasta ja ohrajauhoista
Aikaiseksi saamamme lepuskat eivät kylläkään muistuttaneet riisipaperia, mutta ainakin saimme aikaiseksi jotain, mihin kääriä tuoreet kasvikset ja paistetun tofun