Lettutaikina. Alkuperäinen ohje löytyy googlettamalla maailman parhaat pinaattiletut. Siskoni teki iltapalaksi itselleen ja 3-vuotiaalle pojalleen pinaattilettuja
Lettutaikinaksi käy mikä tahansa suolainen lettutaikinaohje. Valmista lettutaikina ja jätä taikina hieman turpoamaan siksi aikaan kun valmistelet täytteen
Lettutaikinaan tarvitaan ainoastaan maitoa, jauhoja sekä suolaa ja sokeria. Jauhopaketin takapuolella on ohje hirmuisen simppeleihin lettuihin (samoihin, joita söimme messuilla)
Sekoita lettutaikina tasaiseksi esim pallovatkaimella. Alla kuitenkin ohje inhimillisempään määrään. Siskon porukoiden kanssa syötiin yhtenä iltana tällaisia
Vehnäjauhoja lisätään niin, että lopputulos on löysähköä kuin lettutaikina. Niin itselleni on sanottu, mutta pienen epävarmuuden jälkeen se on kuitenkin paras ohje, jota voi noudattaa
Valkuaiset voit käyttää lettutaikinaan. Mansikkakastikkeesta olisi voinut keitellä mansikkasiirappia lehden ohjeen mukaisesti, mutta onneksi kokeilin tätä jo etukäteen
Tässä toimii klassinen lettutaikina – esimerkki, eli jos litralle taikinaa laitetaan teelusikka suolaa, niin kymmenelle litralle ei todellakaan kymmentä lusikallista, tai se maistuu pelkästään suolalle
Tässä muhkeiden lettujen ohje. Toivon, että silloin huomaan eläneeni lähellä viisauden lähdettäni, omaa sydäntäni, ilman jatkuvaa suunnittelua, varmistamista ja huolehtimista
Hmm en ole varma onko toi voi tarkotettu taikinaan vaiko paistamiseen, mut laitoin taikinaan hieman voita jotta se ei ole kuivakkaa ja siis tuleehan kait lettutaikinaankin vähän voeta
Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi – seoksen koostumuksen tulisi muistuttaa lettutaikinaa. Tämän hapanjuuren ohje on sovellus saksankielisestä hapanjuurifoorumista Der Sauerteig, Paul Hollywoodin kirjasta How to bake sekä amerikkalaisesta hapanjuuriforumista sourdough home