1. Jos lihapalat ovat suurehkoja, leikkaa ne pienemmiksi, noin sentin levyisiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli, kuullota silppu voissa padassa, lisää lihaliemi ja soija
Sitten mennään tekemään jotain kivaa yhdessä, vaikka hohtokeilaamaan. Ihan hyvää suikaleista -tyyppi. Ihan hyvää suikaleista -tyyppi suosii puolivalmisteita ja lapsuudestaan tuttuja reseptejä
1. Suikaloi liha, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita soija, sipuli- ja valkosipulisilppu, curry, inkivääri ja kaneli kulhossa, lisää lihasuikaleet ja sekoita hyvin
Muusin kaverina oli kermapippurimarinoiduista rypsiporsaan lihasuikaleista tehtyä kastiketta, joka oli kyllä älyttömän hyvää, koska tuo kermapippurimarinadi on herrrkkkua
Lakritsinsyöminenkään ei voi himmentää sitä tosiseikkaa, että light-limsat, valmismarinoidut lihat, nakit, valmislihapullat ja useimmat muut valmisruuat olen heivannut ruokavaliostani heti, kun aloin ravitsemusasioista jotain ymmärtää
Ylikypsä niska on vaan jotain käsittämättömän hyvää. Voiko olla suurempaa rakkaudentunnustusta kuin miehen kaupasta kotiin kiikuttama 2,5 kilon possun niska
Eilen päätin tehdä ruuaksi jotain tosi hyvää ja lopputulos todellakin oli sellainen. En osaa sanoa mikä ruhon osa tällaiseen käristykseen sopisi parhaiten, mutta hyvää tästä tuli joka tapauksessa
Olen suhtautunut siihen melkoisella varauksella, koska olen kerran ostanut eräästä päivittäistavarakaupan ketjusta jotain kalakastikkeeksi väitettyä ja se maistui vain kertakaikkiaan vanhalle ummehtuneelle kalalle