Voi miten ihanaa lohiruokaa pöytäämme eksyikään. Ja erittäin iloisesti meidät yllätti myös uusi lohituote (Saimaan tuore kirjolohifile) sekä maullaan, koostumuksellaan, helppokäyttöisyydellään sekä eettisyydellään
aasialainen lohi & kaalisalaatti. Unohdin ruoan toviksi ja muistin sen, kun nostin viime viikolla meidän perheen ruokapöytään tämän aasialaisittain maustetun lohifileen, basmatiriisiä ja kaalisalaatin
LOHI RAMEN. Jaa lohi kahdeksi annospalaksi ja mausta palat pippurilla ja suolalla. 2tl soijakastiketta. Lisää liemeen lohipalat marinaadeineen ja anna hautua 2-3 minuuttia kannen alla. 2tl soijakastiketta
Nyt kaivoin sieltä muhkean lohifileen. Karamellisoitu lohi. lohifilee. Paloittele lohi annospaloiksi. Kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, viheromenainen, päärynäinen, kevyen mineraalinen ja mausteinen viini on kyllä suositusten mukaan sopiva rasvaiselle kalalle (=lohi), mutta ilmeisesti mausteet tekivät nyt makuyhdistelmälle tepposensa