Lohta uunissa creme fraiche reseptejä

Lohta ja piparjuurta

Upota mustekalat öljyyn ja kypsytä uunissa miedossa lämmössä pari tuntia. Lämmitä kerma, lisää voi ja cremefraiche

Foliossa paistettua lohta

Kääri folio kokoon tiiviiksi paketiksi ja paista uunissa 40 minuuttia. 2 ½ kg kokonaista lohta. 3 dl kermaviiliä tai crème fraichea (ranskankermaa)
Pellillinen savulohipiirakkaa

Pellillinen savulohipiirakkaa

Paina lohta hieman alas haarukalla. Lisää sekaan kerma ja cremefraiche. Minulla on kaasugrilliini sopiva pönttö jossa savustan lohta usein
Tarte Flambée

Tarte Flambée

Tässä reseptissä täytteenä on kylmäsavustettua lohta, punasipulia, kevätsipulia, fetajuustoa ja rucolaa
Panko-kuorrutettu lohi ja broccoliinit

Panko-kuorrutettu lohi ja broccoliinit

Tätä rapeaa ja kevyesti happaman imelää lohta voisi tarjoilla vaikka vappubrunssilla pienempinä annospaloina tai supalan kokoisina suikaleina
Lohimuffinssit

Lohimuffinssit

tilliä, katkarapuja, lohta. - Sekoita tuorejuusto ja cremefraiche vatkaimella sekaisin ja mausta. 150 g savugraavilohta/ savulohta. - Annostele taikina muffinssivuokiin ja paista 220-asteisessa uunissa noin 20 minuutin ajan, kunnes muffinssit ovat kullanruskeita. 2-3 rkl cremefraichea notkistamaan tuorejuusto
PIKKUJOULUT

PIKKUJOULUT

Nosta irtopohjavuoan pohjalle lettu, levitä kerros ranskankermaseosta, sitten lohta, ja jatka samaan tyyliin kunnes kaikki ainekset on käytetty
Saaristolaisleipä & savulohitahna

Saaristolaisleipä & savulohitahna

savustettua lohta. cremefraichea. Nämä reseptit on pitännyt postata jo aikaa sitten, saaristolaisleipää kun on vilahdellut blogissa tiheästi (se on niiiiin hyvää
Piirakka poikineen

Piirakka poikineen

Sekoita raejuusto, cremefraiche ja kananmuna. Sekoita raejuusto, cremefraiche ja kananmuna. Laita kuutioidut täyteainekset sekoituskulhoon, lisää joukkoon cremefraiche, kananmunat, mausteet ja juustoraaste
Kaksi raikasta ja helppoa lohireseptiä

Kaksi raikasta ja helppoa lohireseptiä

Paistettua lohta, omena-piparjuuritsatsikia ja salaattia. Sekoita cremefraiche ja sitruunamehu keskenään, mausta seos suolalla ja pippurilla ja levitä se fileen päälle

"Lastenjuhlat"

lohta sopivan kokoinen pala. Alkuperäisessä ohjeessa lohipalat paistetaan pannulla, mutta minun versiossani filee paistetaan uunissa kokonaisena
Maistuvaa grilliruokaa !!!

Maistuvaa grilliruokaa !!!

700-800g lohta. 1/2 prk creme bonjour cuisine fraiche sipulisekoitusta. Nyytit voit paistaa myös uunissa 225c noin 15-20 min. 700-800g lohta
RINKELIRAKKAUTTA

RINKELIRAKKAUTTA

punajuurigraavattua lohta, mätiä ja parsaa. Mausta pestokastikkeella ja paista uunissa, kunnes juusto on sulanut