Juhlien leipä Lisää mäski, suola, sekä auringonkukansiemenet. Mutta koska aikaa oli vähän, keskityin kahteen suosikkiini (rukiiset riistatortut, sekä raakakakku - heh onnistuivat paremmin kuin viimeksi), sekä yhteen uutukaiseen - ViikunaruismallasleipäHelluriheijaa!
Joulupukin lempileipä Olen itse ihan ihastunut mäskin maltaiseen makuun ja lisään sitä usein leipätaikinaan, mikä näkyy myös tämän blogin resepteissä Leivinlaudalla
Taatelileipä Pakastimestani löytyy lähes aina heraa ja mäskiä, hävikkiherkkuja, joita käytän paljon leipää leipoessani Leivinlaudalla
Ruismallasleipä Sekoita edellisenä päivänä tehtyyn seokseen mäski, vesi, siirappi ja suola. Ruismallasleipätaikina kannattaa tehdä koneella, sillä taikina on tahmeaa Leivinlaudalla
Talvilimppu Oiva lisä taikinaan on kotikaljan valmistuksen sivutuotteena saatu mäski, tai vaihtoehtoisesti kaljamaltaat, joiden päälle on kaadettu kiehuvaa vettä Leivinlaudalla
Taivaallinen mallasleipä – Heavenly Rye Malt BreadMäski säilyi pakkasessa myöhempää käyttöä varten, ja jonkin aikaa sitten valmistin siitä tukevaa mallasleipää, jonka täyteläinen maku vei mennessään Silkosta rukiiseen