Pane karitsa isoon kattilaan, kaada päälle kylmää vettä niin että karitsa peittyy. Lisää halkaistu sipuli, yksi porkkana, reilu pala valkokaalia sekä mausteet
1. Sekoita marinadi kulhossa ja laita jäniksenlihat siihen. Siirrä marinoitumaan jääkaappiin yön yli. 2. Ryöppää pikkusipulit nopeasti vähässä suolavedessä
maailmanparas ilmakuivattu kinkku. pataruoka, jossa on kikherneitä ja sianlihaa. pataruoka, jossa on kikherneitä, ylikypsää lihaa (useimmiten nautaa ja kanaa yhdessä) ja perunoita
1. Kuullota sipuli, paprika ja kasslerkuutiot voissa padan pohjalla, kunnes sipuli on läpikuultavaa. 2. Kääntele joukkoon hapankaali, mausta ja kaada päälle viini
1. Huuhtele ja valuta pavut. Kuori sipuli. Hienonna sipuli ja tomaatti. Kuullota sipulia ja tomaattia öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes sipuli on kauniin kullanruskeaa