Lisää kuivat ainekset, maapähkinävoi ja hunaja monitoimikoneeseen ja aja karheaksi massaksi. Otimme montaa eri sorttia - tietysti - mutta ykkössuosikiksi ei noussut unelmainen suklaakakku, ei pehmeä mantelimaitoinen cappuccino eivätkä edes ihanan kirpakat ja pullakat sitruuna-unikonsiemenkeksit - ei, vaan kaakao-kookos-chiaraakapatukat
Lisää maapähkinävoi ja kivettömät tuoreet taatelit yksitellen. Ihan takuulla saa pisteesi nousemaan, sen sijaan että tarjoaisit kaupan valmis gluteenittomia-keksejä muiden syödessä suklaakakkua
Pääraaka-aineena toimiva pehmeä tofu vatkautuu ihanan kuohkeaksi mousseksi, jota maapähkinävoinen vivahde ja taateleiden karamellinen maku hyvin komppaavat
Kakun tumma suklaan maku jää kitalakeen kuin täydellinen maapähkinävoi. Kuitenkin törmätessäni ihailemani Chocolate Covered Katien suklaakakkuun olin jokseenkin pöllämystynyt - voisiko kukkakaalisuklaakakku olla herkullista ja kuinka uskaltaisin kertoa kellekään, mitä he juuri olivat nauttimassa