Kiehauta suolalla maustettu vesi ja laita perunat, nyljetty made ja maksa kattilaan. Anna kiehahtaa ja kerää reikäkauhalla vaahtoa pois niin kauna kun sitä syntyy
MaijaSilvennoinen. Yksi tämän päivän suomalaisista huippukokeista MaijaSilvennoinen julkaisi jo viime vuoden puolella Lapin raaka-aineiden innoittaman keittokirjan
Huippukokkeja nähdään Turussa tämän vuoden messuilla aiempaa enemmän, sillä messujen päälavaa luotsaavat vuorollaan Kari Aihinen (perjantai), MaijaSilvennoinen (lauantai) ja Pekka Terävä (sunnuntai)
Raatiin kuuluvat Ravitsemusneuvottelukunnan pääsihteeri Arja Lyytikäinen, Maa- ja kotitalousnaisten puheenjohtaja MaijaSilvennoinen, Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula, Marttojen toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä, Finnjävel-ravintoloitsija Henri Alén, ruokakulttuurin professori Johanna Mäkelä, historioitsija ja kirjailija Lasse Lehtinen, Svenska Litteratursälskapetin arkistonhoitaja Yrsa Lindqvist, Suomen Gastronomien Seuran puheenjohtaja Kim Palhus, Mondo-lehden päätoimittaja Kati Kelola sekä MTK