Valkosuklaamousse. Mangotäyte. Vatkaa kerma, lisää tuorejuustot ja mangot. 3 tlk mangosiivuja. Tämän keväisen juustokakun ohje on Koko Suomi leipoo-sivustolta (muokkasin sitä hieman)
Välissä kakussa manssikkamoussea (250 g mansikoita, 2 ½ dl kermaa, ½ prk rahkaa, ½ dl vaniljakreemijauhetta) sekä valkosuklaamoussea (2 dl kermaa, 100 g tuorejuustoa, 130 g suklaata) plus Lemon Curdia täältä olleella reseptillä, eli. Intialainen dippi3 dl rasvatonta maustamatonta jugurttia1 rkl currya2 tl mustapippuria3-4 valkosipulinkynttä murskattuna1 isohko sipuli1 cm pala tuoretta inkivääriä2 tl mango chutney -kastikettaValuta jugurttia noin tunti suodatinpussin läpi