Uuden Vuoden kakkupunaherukka-mansikkatäytteellä ja mehevällä valkosuklaapohjalla. Kokonaisuus oli kuitenkin raikas, sillä kakun sisällä oli reilut kerrokset miltei kirpeää punaherukka-mansikkamoussea
Sekä mieheni että hänen paras ystävänsä pitävät runsaista, kreemi- ja kermatäytteisistä kakuista, joten ajattelin crème bavaroisen sopivan hyvin tilanteeseen
Vatkaa kerma. valkosuklaakiehkuroita. Lime ja mansikka muodostavat yhden huippuhyvän makuparin. Kakku on hieman tuunailtu aikaisemmin postaamastani tequila-limekakusta
Mansikka ja raparperi tunnetusti sopivat yhteen, vanilja tekee kermaosasta aivan ihanan ja kaiken kruunaa herkullinen paahdettu keksimäinen valkosuklaa
Kivaa vaihtelua kuitenkin perus mansikkakakulle. Täytä kakku mansikoilla ja kermavaahdolla. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla
Kuumenna kerma joko mikrossa tai kattilassa ja kaada se rouhitun valkosuklaan päälle. Vatkaa kulhossa sähkövatkaimella vispikerma, Mascarpone, tomusokeri ja vanilja keskenään vaahdoksi