Kokeiltuni kakkua ensikertaa kokeilunhaluni tuotti tepposen ja silläkertaa kakku ei onnistunut ihan niin hyvin kuin olin suunnitellut, sen sijaan ylimääräisestä taikinasta tuli tehtyä mitä ihanimman makuisia cupcakeja
valkosuklaalla ja rouhitulla tummalla suklaalla. Vatkaa joukkoon suklaa ja kerma. Se ei suinkaan ole huono asia, koska tällöin kuorrutetta mahtuu päälle enemmän
Minttusuklaisiin cakepopseihin ja cupcake - cakepopseihin. Valkosuklaasta saa tehtyä ihanan erilaista, kun siihen sotkee sekaan marjajauhetta ja kuivattuja (alkoholissa + vedessä) keitettyjä kuivattuja marjoja
Vispaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lakritsi-valkosuklaacupcaken. Nämä cupcaket oli selvää Jamiroguaita, mutta älkää sen takia jättäkö kokeilematta
Suklaamarenki
Makeina tarjottavina puolestaan oli kakku, Jack Skellington -keksit, Veitsi Cupcaket, kurpitsahyytelöshotit, Eerien silmät sekä makeat valkosuklaa-aivot
- Lisää kerma. - Pursota kuorrutus muffinien päälle (jos olet niinkuin minä, ja et omista pursotinta, niin laita pakastus-/minigrip-pussiin kuorrute ja leikkaa todella pieni reikä kulmaan, ja "pruuttaile" siitä