Kuumenna maito ja kerma ja sulata joukkoon voi. Valmista kuorrute. Ainoa asia, mikä ei ehkä ihan perinteiseen sovi on se, että kuorrutteessa on valkosuklaata
Sillä aikaa vatkaa toisessa kulhossa kerma vahdoksi. KUORRUTE. Äitien päiväksi päätin tehdä tämän aivan ihanan mustikalla, sitruunalla ja valkosuklaalla höystetyn, riisutun täytekakun
Valkosuklaakuorrute. Sulata lakritsipatukat ja kerma kattilassa keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Ensimmäinen kuorrutus on ihan perus kaneli-sokerikuorrute
Lisää valkosuklaa-mascarponekermavaahtoon ja vatkaa sekaisin. Tällä kertaa valitsin tuhdille suklaiselle pohjalle pariksi valkosuklaamoussen, johon rouhin vielä geishasuklaata kaveriksi
- Lisää öljy, kerma, kananmunat ja sekoita hyvin. Valkosuklaakuorrute. Siinä vaiheessa, kun löysin vielä kaapista valkosuklaalevyn oli alettava kaivamaan taikinakulhoa kiireellä esille
½ dl kuohukermaa. Tämä kuorrute muodostuu kahdesta eri väristä. Mittaa toiseen kattilaan Baileys-kuorrutteen kerma ja Baileys ja toiseen kattilaan tumman suklaakuorrutteen kerma