Y. k. s. i. v. a. e. m. t. o. u. j. n. ,. ä. r. l. h. y. d. H. p. K. P. ö. O. S. D. T. I. J. -. V. 1. 0. 2. 7. c. 4. /. (. ). 5. 8. 6. 3. L. M. Ä. N. g. D l. d l. t l
P. i. p. a. r. e. d. n. k. o. s. t. l. u. ä. y. m. v. -. K. g. h. ,. N. R. c. j. V. ö. S. J. M. (. ). L. Y. T. 1. A. 0. 5. 2. E. U. C. O. 3. /. f. I. 4. ä l. d l. t l
B. u. d. a. p. e. s. t. -. l. i. v. o. r. n. m. j. ä. k. h. Y. y. ,. P. 6. 1. 3. /. 4. S. 5. g. (. c. w. ). 2. M. z. T. 0. A. å. ö. R. V. L. 7. 8. J. N. K. E. D l. d l. t l
Maitohorsman kukinta lähenee loppuaan, mutta vielä ehdin käydä poimimassa kukat horsmajuomaa varten. Juoman väri on huikaiseva ja maku raikkaan kukkainen
T. ä. s. t. o. i. v. u. p. n. h. j. e. D. 1. a. r. k. U. l. m. y. d. A. ,. S. 2. ö. 3. 4. M. 5. K. 6. 7. P. 8. J. 9. 0. N. ". O. H. x. F. V. f. (. ). D l
Hups, tulipa vähän pitkä päivitysväli, mutta ei täältä olla vielä mihinkään hävitty. Enemmän tulee nykyään laitettua kuvia vain Instagramiin ja sieltä tulikin kysely miten tehdään savariinimuotoinen entremet-kakku
T. ä. s. t. o. i. v. u. m. a. c. r. n. e. h. j. D. M. 1. 0. g. l. k. (. 3. p. ). 2. 4. ,. S. V. ö. L. +. d. y. J. P. K. 5. A. '. -. N. I. Y. O. E. f. ) g