mansikkamelbaa tarjoiluun. Tässä siis ohje. Voit tarjoilla kakun kanssa jäätelöä tai löysäksi vatkattua kermavaahtoa - itse kuitenkin päädyin mansikkamelbaan
Loppuosan muotista täytin mansikkamelballa, jossa on liivatetta. Samalla kokeilin uutta kiillettä Antonia Bachourin kirjasta Chocolate, mutta minulla ei ollut absolu neutral glazea, niin jouduin vähän muuttamaan ohjetta
mansikkamelbaa tarjoiluun. Tässä siis ohje. Voit tarjoilla kakun kanssa jäätelöä tai löysäksi vatkattua kermavaahtoa - itse kuitenkin päädyin mansikkamelbaan
Mansikkamelba olisi tähän käynyt hyvin kaveriksi. Tämmöinen ohje bongattiin Kodin Kuvalehden numerosta 10/2016. Ohjetta noudatettiin tarkasti, paitsi että pohjaan tuli voita 10 g enemmän kuin alkuperäisessä
Mansikkamelba. Kun näin Suklaapossun-blogissa tämän ohjeen, halusin kokeilla onnistunko sen avulla paistamaan juustokakun niin että rakenne jää sileäksi ja kakun pinta tasaiseksi
MansikkamelbaLaita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Ohje on monivaiheinen mutta ei mitenkään kovin haastava vaikka ensisilmäyksellä voi siltä näyttää
Jälkiruuan kanssa, joka oli juustokakkua mansikkamelballa, nautittiin konjakkia tai kermalikööriä. Omat lettuni nautin vähähiilihydraattisina ja niiden ohje menee näin
Kakun päälle kuuluu vadelma- tai mansikkamelbaa. ) Tätä ohjetta olen käyttänyt jo useita kertoja. Alkuperäinen ohje löytyi googlailemalla, mutta olen sitä hieman muokannut omaan tyyliin sopivaksi
Kuorrutuksen tilalle tein mansikkamelban. Tämä ohje löytyi Sorsanpaistajan sivuilta). Lisää kuuma mansikkamelba juusokakun päälle ja laita jääkaappiin hyytymään