N. o. n. i. j. a. t. s. k. h. e. r. v. M. ä. l. p. u. d. ö. y. K. m. ,. /. g. S. A. I. Y. (. ). T. 4. 3. 6. 2. 0. V. L. 5. P. R. 1. 8. c. H. 9. U. J. <. u l. t l. d l
Manteli on noussut silmissäni ihan uuteen arvoon. Aikaisemmin kaikki pähkinät ja siemenet jyräsivät sen mennen tullen, mutta viimeaikoina olen alkanut arvostaa mantelin makua, ravintoarvoja ja käyttökelpoisuutta ihan uudella tavalla
Mantelileipä on varmasti tuttu lähes kaikille karppaajille, vähintäänkin karppaus. Yleensä mantelileipä tulee tehtyä mututuntumalla ja ainesmäärät tulevat rakenteen mukaan, joten laitoin vain tärkeiksi katsomieni aineiden määrän
Mantelileipä. ) Mantelileipä. Huomasin tuossa kaalimuhennosta syödessäni, että päivän kaloreihin mahtuisi vielä vaikka mitä kivaa, joten tartuin raamattuuni eli Karpin keittokirjaan ja aloin selailla
Perjantai-illan myöhäinen päivällinen syntyi tällä kertaa savukirjolohella ryyditetystä avokado-mozzarella-pähkinä-salaatista, jonka kanssa nautimme mainiota mantelileipää