Marenkipohja ohje reseptejä

♥ Gluteeniton Brita-kakku

♥ Gluteeniton Brita-kakku

Lisäksi kakun kokoaminen on nopeaa ja marenkipohjat voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä. Täältä löytyy ohje viime kesänä tekemääni brita-kakkuun, joka on suorakaiteen muotoinen ja näin pohjan saa paisetettua yhdellä pellillä
Pavlova tuoreilla mansikoilla

Pavlova tuoreilla mansikoilla

Vatkaa kerma vaahdoksi ja levitä se marenkipohjan päälle. Ohje on gluteeniton. Alla olevan ohjeen mukaisesti valmistettu pavlova riittää noin 10 hengelle
Mansikoita marenkikakun välissä

Mansikoita marenkikakun välissä

 Irrota marenkipohjat varovasti paperilta ja anna jäähtyä. Minä aloin muistella nähneeni vähähiilarisen  ohjeen jossakin samalle herkulle
Nam, marenkia!

Nam, marenkia!

Marenkipohjat. Näitä ihania marenkisia ohjeita joku kaipaili joulupostauksesta, joten tässäpä ne nyt tulevat tyydyttämään makean nälkäänne
Kanelikissan marenkijäädykekakku

Kanelikissan marenkijäädykekakku

Marenkipohjat. Ohje. Laita vuoan pohjalle ensimmäinen marenkipohja. Saanko vielä ihan hetkiseksi palata jouluun, saanhan
Vegaaninen marenkikakku, Pavlova

Vegaaninen marenkikakku, Pavlova

Marenkipohjanohje kuuluu seuraavasti. Löysin ohjeen, missä kananmunan valkuainen oli korvattu kikhernepurkista saatavalla liemellä
Poutapilvenvalkoinen pavlova – täydellisen marengin salat

Poutapilvenvalkoinen pavlova – täydellisen marengin salat

Nosta jäähtynyt marenkipohja tarjoilulautaselle. Yhdessä luottokirjoistani (Täydellinen ohje – Olivian parhaat reseptit) marenki kehotetaan paistamaan 125-asteessa, toiset asiantuntijat puolestaan sanovat, että jopa 100 astetta on liikaa. Kaikista suurimman marengin (1 1/2-kertainen annos alla olevaan ohjeeseen) annoin vielä kuivua yön yli uunissa
Superihanat Pavlovat!

Superihanat Pavlovat!

Suklaamarenkipohja by Linda Lomelino. Tee samalla tavalla kuin suklaamarenkipohjien ohjeessa yllä. Laita marenkipohja varovasti tarjoilualustalle
Kinuskikissan Ellen-kakku

Kinuskikissan Ellen-kakku

Kakussa toistuvat ohuet marenkipohjat sekä kahvin makuinen kreemi, jota olen keventänyt tuorejuustolla
Marjainen marenkikranssi

Marjainen marenkikranssi

Marenkipohjat. Jouluna tekaisin ensimmäisen marenkikranssini Maku-lehden ohjeesta innostuneena. Nyt mansikkakauden kääntyessä jo loppuun tuli tuo ohje mieleeni
Äidille - Pavlova mascarponevaahdolla

Äidille - Pavlova mascarponevaahdolla

Mikäpä siis sopisi paremmin juhlistamaan keväistä äitienpäivää kuin tämä päältä rapean ja sisältä sitkoisen marenkipohjan päälle kasattu ja marjoilla kruunattu jälkkäri
Jouluinen marenkikakku

Jouluinen marenkikakku

Marenkipohja. ) Ohje on kirjasta Kakkujen kuningattaret. Tee marenkipohja. Jollet vielä tiedä mitä teet jouluksi kahvipöytään