Tämä on ensimmäinen tekemäni pavlova ja se onnistui erinomaisesti. Näin syksyllä reseptiä voisi muuntaa niin, että tarjoilee pavlovan syyskauden hedelmillä esimerkiksi tuoreilla luumuilla tai aprikooseilla
Piirakat käyvät hyvin isommastakin ruuasta, mutta usein niissä on paljon rasvaa ja höttöhiilareita. Tässä ohje kevyeen ja terveelliseen suolaiseen piirakkaan, jossa on makua ja se sopii vegaaniseenkin ruokavalioon
Mutta mikä parasta, tämä porkkanakakku on tavallaan aivan kuten se lapsuusmuistojeni herkullinen ja mehevä herkku, mutta nykyaikaan ja terveystietoiselle sopivaksi päivitettynä – se on vegaaninen, gluteeniton ja siinä on vain vähän lisättyä sokeria, ainakin perinteisiin porkkanakakkuihin verrattuna
Heippa. Kokeillaan lyhyttä bloggausta nyt puhelimella. ) Eilen tein nopean katsauksen jääkaappiin, aikalailla tyhjää näytti joten tehtävä oli jotain kaapista löytyvistä aineksista
Vegaaninen shawarma paahdetuilla kikherneillä ja soijapapuhiutaleilla. Artikkeli Vegaaninen shawarma valmistuu paahdetuista rapeista kikherneistä julkaistiin ensimmäisen kerran Viimeistä Murua Myöten
Juhannustraditiohimme kuuluu aina pavlova jälkiruoaksi juhannuspäivänä. Illalla laatikollinen superherkullisia marjoja oli jo syöty, eipä jäänyt mansikoita pavlovaa varten
Resepti on vegaaninen ja gluteeniton. Pizzaa hieman erilaisella lähestymistavalla vihreällä pohjalla. Vihreä pohja syntyy basilikan, pinaatin ja tofun yhdistelmästä ja koska se on itsessään niin maukas, ei täytteillä kannata liiaksi mässäillä, siksi siis muutama tuore laadukas täyte toimii parhaiten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.