Kesäinen herkku sopii upeasti muihinkin kesäisiin juhliin, vaikka loman alkua juhlistamaan. Juhannustraditiohimme kuuluu aina pavlova jälkiruoaksi juhannuspäivänä
Muu tarjonta saa jäädä nyt sivummalle, kun keskityn tähän mahtavaan jälkiruokaan - marenkikakkuun. Eikä mihin tahansa marenkikakkuun, vaan vegaaniseen sellaiseen
Tämä on ensimmäinen tekemäni pavlova ja se onnistui erinomaisesti. Näin syksyllä reseptiä voisi muuntaa niin, että tarjoilee pavlovan syyskauden hedelmillä esimerkiksi tuoreilla luumuilla tai aprikooseilla
- Voita/margariinia. Varhaiskaalit ovat juuri valloittaneet kauppojen vihannesosastot. Nyt siis kannattaa ostaa kaalia ja loihtia kesäpöytään herkullista kaalilaatikkoa
1 ruukku/pussi friseesalaattia. 1 ruukku/pussi villirucolaa. Pilko mansikat ½ tai 1/4 osaan ja juusto paloiksi tai käytä valmiiksi pienittyä juustoa ja levitä ne tarjoiluvadille. 1/4 osa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.