Pavlova eli marenkikakku
Keittiökriitikko
Keittiökriitikko
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 20 vierasta niin kaksi tällaista kakkua riittää hyvin ja uskaltaisin sanoa että rahaa menee alle
  • 5 euroa jos marjoja on omasta takaa
  • 20 heng
  • 10 eurolla Itse tein pohjan eilen illalla, aikaa itse valmistamiseen meni ehkä maksimissaan vartti ja sitten aika minkä kakku oli uunissa
  • Pavlova Donna Hayta mukaillen
  • 8-10 hlö
  •  
  • POHJA
  • 150 ml valkuaista (keskimäärin 4 munaa)
  • 220 g hienosokeria
  • 2 ruokalusikallista maissijauhoa (Maizena)
  • 2 tl valkoviinietikkaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.