Sitten kohti Lyonia, kertovat Matti Jämsén (vas. Suomen Bocuse d´Or -edustaja Matti Jämsén ja hänen assistenttinsa Antti Lukkari treenaavat kolmanneksi viimeistä kertaa ennen Lyonia
Yksi bloggaamisen kohokohtia on ollut päästä tutustumaan oikeiden kokkien, huippu sellaisten, työhön sekä saada vinkkejä ja henkilökohtaista opastusta näiltä alan ammattilaisilta
Matti Jämsén on ollut Suomen Bocuse d´Or -edustaja ja työskennellyt muun muassa kokkina Chez Domniquessa, keittiömestarina Fishmarketissa sekä keittiöpäällikkönä G
Ja sitten vielä vinkki äitienpäivälahjaan matti myöhäisille. Heippa taas. Meillä on pikkuisin murunen vähän kipeänä, eikä oikein muualla kuin sylissä ole nyt hyvä olla
Niin paljon kun tykkäänkin näistä vanhoista Matti ja Maija kakkuvuoista, niin jotta reunan saa tasaiseksi, on vuoat voitelun jälkeen jauhotettava, mikä ei tummissa kakuissa aina kovin kaunista ole
1. Täyte. Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Paista selleri ja sipuli voissa. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita