Sekä macaron -kuoret että täyte on maustettu lakritsijauheella. Ilman digitaalivaakaa ja lämpömittaria on vaikea onnistua arvioimaan mittoja ja lämpötilaa, joten ne olisi hyvä olla tämän ohjeen kanssa, joka perustuu italialaiseen marenkiin
Täysin ilman eläinkunnan tuotteita omenavaahto valmistetaan sekoittamalla omenasose kasvirasvakermasta vatkattuun vaahtoon, joka on maustettu vaahterasiirapilla
Vispaa hiukan sokerilla maustettu kerma vaahdoksi. Sain vahtia kuin haukka poikasiaan noita marenkilevyjä, ettei niille käynyt kuten piparkakkutalolle - niin hyvin kauppansa teki testilevyt… Ja tällä kertaa napsijana ei toiminut lapset…
Kaakaolla maustettu italialainen murotaikina - Pasta frolla al cacao. Ja sitten marenki. Yleisimmin käytetty on ranskalainen marenki, jossa tomusokeria lisätään valkuaisiin pikkuhiljaa, koko ajan vatkaten, kunnes seos on kovaa ja kiiltävää
Kerman päälle lisää maustettu rahka leveiksi kasoiksi. 2 marenkipohjaa. - 200 g maustettu rahka päärynä-kinuski. ** muistathan että laitat täytteet ihan viimeisenä päälle jottei marenki mene "pilalle"** 2 marenkipohjaa. 200 g maustettu rahka päärynä-kinuski