Ehdin marinoida nelisen tuntia, se riitti mutta parempi mitä pidempi aika. Maidossa kypsennetty kokonainen porsaan kasleri on ihanan rapeaa pinnalta ja mehevää sisältä
Leikkaa liha kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista lihakuutiot omassa rasvassaan padassa joka puolelta kauniin värisiksi ja mausta ne mineraalisuolalla sekä mustapippurilla
Pitkästä aikaa pulled porkia. Ja olipas se taas hyvää. Tämänkertainen pulled pork sai vivahteensa Farangin karamellipossun -ohjeesta, ainakin tuon karamellin osalta
Se kun on brasiliassa aika irtonaista, mutta silti ei mitään Uncle Ben'sin par boiledia. Feijoada'a [fejʒuˈadɐ] varmaan voisi nimittää Brasilian kansallisruoaksi
Pulled porkin eli nyhtöpossun lihan voi kypsentää hyvissä ajoin etukäteen. Hampurilaissämpylän sijasta voi käyttää paistovalmista ciabattaleipää tai tortilloita
Tämä talvi on mennyt ilman makkaroita, vaikka aiemmin olemme tehneet niitä säännöllisesti useamman kerran vuodessa ja nytkin makkaratalkoista on ollut puhetta useampaan otteeseen
Lämmitä friteerausöljy kattilassa 170-asteiseksi. Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista