1,5 kg porsaankasleria. Ennen paistamista pistele makkarat hammastikulla jotteivat ne olisi räjähdä uunissa ja paistoa 180 C uunissa n. *Wine received fort test from importor 1,5 kg porsaankasleria
1kg porsaan rosvopaistia (suolattu kasler). Anna lihan kypsyä 200C 20-30min tämän jälkeen säädä uuni 125C ja anna lihan hautua uunissa 5h. Siinä vaiheessa kun liha oli ollut 200C uunissa olin kerinnyt tehdä sämpylätaikinan valmiiksi ja nostattaa sen. Otin lihan uunista siksi aikaa pois, kun paistoin sämpylöitä uunissa 15min. Hertta 1kg porsaan rosvopaistia (suolattu kasler)
Palan porsaankasleria / ulkofilettä / paistia / jotakin lihaa. Pulled pork eli nyhtöpossu on siis PITKÄÄN uunissa haudutettavaa possua, joka lopulta on niin mureaa ja kypsää että sitä voi nimensä mukaisesti nyhtää irti
1-1 ½ kg porsaankasleria. Mausta liha maun mukaan mineraalisuolalla sekä mustapippurilla. Sekoita keskenään sinappi sekä salviatahna ja levitä seos lihan pintaan
Tänään sitten kaivelin pakastimesta porsaankasleria ja naudan etuselkää sulamaan lihapataa varten. Jos ajattelee kaupan lihahyllyn valikoimaa niin karjalanpaistilihat soveltuvat todennäköisesti parhaiten ellei kasleria ja rasvaista naudanlihaa ole saatavilla
Grillasin luomuporsaankasleria, paprikaa, halloumia ja kurpitsavartaita. Ruokakuvia selatessa tuli vastaan sitkeä kokonainen fasaani, kuiva valkoinen pizza, sinne päin grillatut porsaan kyljykset
Korealainen kasleri oli talkoolaisten mielestä parasta lihapataa pitkään aikaan. Ohje on helppo, sillä lihaa vain muhitetaan pitkään ja hartaasti uunissa