Porsaan kasler uunissa reseptejä

Ihanaa porsaan kasleria maidossa

Ihanaa porsaan kasleria maidossa

Maidossa kypsennetty kokonainen porsaankasleri on ihanan rapeaa pinnalta ja mehevää sisältä. Possun kasleria maidossa tulossa, illalla ohje blogissa
Uunissa paahdettu varhaiskaali

Uunissa paahdettu varhaiskaali

Ihanaa porsaankasleria maidossa. Uunissa paahdetut bataatit mantelilla ja bloggaajan leipiintyminen. Viimeksi maistettua
Porsaan kassleria tsatsikilla

Porsaan kassleria tsatsikilla

Paista kasleri kullanruskeaksi. Herkullista Porsaan kassleria ja tsatsikia. Kaslerin päälle voi myös ripotella suolaa ja pippuria
Makkaratalkoot | Home made sausages

Makkaratalkoot | Home made sausages

1,5 kg porsaankasleria. Ennen paistamista pistele makkarat hammastikulla jotteivat ne olisi räjähdä uunissa ja paistoa 180 C uunissa n. *Wine received fort test from importor 1,5 kg porsaankasleria
Mummon hernekeitto

Mummon hernekeitto

Itse olen suosinut palvattua lihaa, esimerkiksi porsaan savupotkaa. Possun kasleria, jauhelihaa, hirvenlihaa – tästä sukulaiset kinaavat
Pulled Pork

Pulled Pork

1,2 kg porsaankasleria. Kypsennä 110-asteisessa uunissa 5 1/2–6 1/2 tuntia, kunnes liha on todella mureaa. 1,2 kg porsaankasleria
Pulled pork ja coleslaw wau wau!

Pulled pork ja coleslaw wau wau!

1kg porsaan rosvopaistia (suolattu kasler). Anna lihan kypsyä 200C 20-30min tämän jälkeen säädä uuni 125C ja anna lihan hautua uunissa 5h. Siinä vaiheessa kun liha oli ollut 200C uunissa olin kerinnyt tehdä sämpylätaikinan valmiiksi ja nostattaa sen. Otin lihan uunista siksi aikaa pois, kun paistoin sämpylöitä uunissa 15min. Hertta 1kg porsaan rosvopaistia (suolattu kasler)

Reseptivinkki: Pulled pork

Palan porsaankasleria / ulkofilettä / paistia / jotakin lihaa. Pulled pork eli nyhtöpossu on siis PITKÄÄN uunissa haudutettavaa possua, joka lopulta on niin mureaa ja kypsää että sitä voi nimensä mukaisesti nyhtää irti
Salviapossu

Salviapossu

1-1 ½ kg porsaankasleria. Mausta liha maun mukaan mineraalisuolalla sekä mustapippurilla. Sekoita keskenään sinappi sekä salviatahna ja levitä seos lihan pintaan
Tomaattinen kasvis-lihapata

Tomaattinen kasvis-lihapata

Tänään sitten kaivelin pakastimesta porsaankasleria ja naudan etuselkää sulamaan lihapataa varten. Jos ajattelee kaupan lihahyllyn valikoimaa niin karjalanpaistilihat soveltuvat todennäköisesti parhaiten ellei kasleria ja rasvaista naudanlihaa ole saatavilla
Pääsiäistipujen menut

Pääsiäistipujen menut

Ihanaa porsaankasleria maidossa. Uunissa paahdetut bataatit mantelilla ja bloggaajan leipiintyminen. Viimeksi maistettua
Oluessa haudutettu possupata

Oluessa haudutettu possupata

Kaslerista irtoaa tähän tosi mehevä ja ihananmakuinen rasva, joten ihan kaikkea rasvaa ei kannata poistaa
Korealaista nyhtökypsää possua

Korealaista nyhtökypsää possua

Korealainen kasleri oli talkoolaisten mielestä parasta lihapataa pitkään aikaan. Ohje on helppo, sillä lihaa vain muhitetaan pitkään ja hartaasti uunissa
Grillattua varsikukkakaalia

Grillattua varsikukkakaalia

Ihanaa porsaankasleria maidossa. Uunissa paahdettu varhaiskaali. Uunissa paahdetut bataatit mantelilla ja bloggaajan leipiintyminen