Klassikkoa, tällä kertaa oli siian ja muikunmätiä. Jouluisten kalaruokareseptien googlaaminen toi melkein alkumetreillä vastaan italialais-amerikkalaisen jouluaaton "A Feast of Seven Fishes" juhlan (italiaksi La Vigilia, lähde wikipedia)
Lusikoi tartarin päälle koristeeksi ranskankerma sekä muikunmäti. Cono Sur-viinitalo järjesti suomalaisille, ruotsalaisille ja norjalaisille bloggaajille reseptikilpailun, jossa tuli luoda Cono Sur Bicicleta viinille kaveriksi pohjoismainen resepti
koristele persiljalla tai vaihtoehtoisesti myös muikunmäti sopii koristeeksi. Tällä kertaa valmistimme samaa myös kotona, resepti on yksinkertainen ja helppo
Muokkasin reseptiä hieman. Resepti on kirjasta "VIITTÄ VAILLE VALMIS" (55 helppoa reseptiä, joihin tarvitset korkeintaan viisi ainesta sekä perusruokakomeron, Guy Taylor & Sebastian Schauermann). Tein pastan itse, käytin kirjolohenmätiä (alkuperäisessä reseptissä oli 160g muikunmätiä) ja käytin huomattavasti vähemmän vodkaa - alkuperäisessä reseptissä vodkaa olisi tullut 8cl/4 hlö, mutta mielestäni pieni ripsaus oliiviöljyn tapaan annoksen päälle antoi ruualle tarpeeksi potkua, mieheni lisäsi vodkaa annokseensa runsaammin ja sen jälkeen ruoka maistui kiinteälle vodkasnapsille
Ensimmäinen resepti jonka kimppuun kävin, jo aikoja sitten oikeastaan oli uppomunat kiedottuna savukaloheen ja lisukkeeksi samasta kirjasta gratinoituja parsakaaleja tomaattimuhennoksella