Reseptin juju on siinä, että taikinan tekeminen aloitetaan vaahdottamalla kikhernetölkin lientä sokerin kanssa, jolloin saadaan seos, joka vastaa perinteisen täytekakun muna–sokerivaahtoa
Tässä tapauksessa oli yksi muna liikaa, kun gluteeniton jauho nostattaa pohjaa jonkun verran. Tällä samalla ohjeella voi tehdä sokerikakkupohjan, gluteenittoman sokerikakkupohjan, kaakaoisen sokerikakkupohjan ja voi-sokerikakkupohjan
muna - sokerivaahtoon kevyesti käännellen. Vaahdota munat ja sokeri, lisää vaahtoon sulatettu voi. Tämä toskakakun ohje on peräisin Sikke Sumarin keittokirjasta
Lisää muna. Lisää seos sokerivaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Tein aiemmin Red velvet caken tällä ohjeella, mutta tuon reseptin kuorrute on niin lötköä, että suosittelen käyttämään tätä kuorrutetta